Misiunea noastra: creativitate prin joaca

Lut si Lemn Creative Camps este un concept despre creativitate si joaca. Angajarea de activitati creative in viata copiilor nostri este o piatra de temelie in dezvoltarea lor ca viitori adulti creativi, inovatorii de maine.
Va propunem sa va lasati copiii sa se joace in aer liber, ghidati de echipa noastra de specialisti. Taberele noastre de zi includ jocuri si proiecte creative menite sa-i provoace pe cei mici, dezvoltandu-le abilitatile si capacitatile creative deja dobandite.
Expertii in psihologie ne spun ca factorul "placere" in joaca copiilor este esential pentru dorinta de repetare a activitatii, iar repetarea duce la invatare si dezvoltare. Creativitatea este stimulata prin joaca atat la copii cat si la adulti. Astfel, va indemnam sa va jucati si sa incurajati copiii sa se joace cat mai mult. Capacitatea de a fi creativ se dobandeste din frageda copilarie ....prin joaca.
Programele dezvoltate de Lut si Lemn Creative Camps sunt revizuite de o echipa de psihologi cu scopul de a raspunde misiunii noastre de a stimula creativitatea prin joaca.

Echipa noastra

Annamaria este sufletul Lut si Lemn Creative Camps. Specialist relatii publice, cu experienta in management de proiecte crede cu tarie in dezvoltarea armonioasa a copiilor prin activitati stimulative in spatii deschise. Ii plac copiii, la randul ei fiind mama. Cititul, inotul, plimbarile in aer liber sunt cateva din lucrurile preferate.   

CarmenCarmen este absolventa a Facultatii de Stiinte ale Educatiei, specializarea Pedagogia invatamantului primar si prescolar. Crede cu tarie ca menirea ei este sa aduca bucurie copiilor cu care are ocazia sa interactioneze. Sustine ca este mama celui mai curios copil din Univers si-l considera cea mai mare realizare a ei. Este convinsa ca omul nu se naste Om, ci devine Om prin educatie 

ElviraElvira este cadru medical. Cu o fire entuziasta, mereu cu zambetul pe buze este partenera ideala de joaca. Fiul ei o declara "cea mai grozava mamica". Ea considera ca copiii trebuie incurajati sa-si depaseasca limitele si sa experimenteze cat mai mult. Astfel isi vor descoperi pasiunile si talentele. 

SeptiSeptimiu este cadru medical si tata. Este pasionat de schi, escalada si hiking. Fetita lui il descrie ca fiind "sufletul petrecerii". El este unul dintre animatorii din echipa noastra si isi doreste sa transmita copiilor dragostea pentru natura intr-un mod distractiv. Crede in puterea exemplului in ceea ce priveste educatia si dezvoltarea copiilor. 

Andrei este un spirit aventurier, autodidact si perseverent. Este specialist in kinetoterapie si pasionat de schi, off-road si tehnica. Este convins ca primii ani de educatie a celor mici este fundamentul unei vieti echilibrate. Valori precum onestitatea si respectul sunt din punctul lui de vedere esentiale pentru orice copil.

AnitaAni este educatoare cu o experienta de 11 ani in mijlocul copiilor. Principiul de baza dupa care isi instruieste prichindeii este crearea de situatii de invatare prin care acestia sa isi imbogateasca nivelul de cunostinte. Este o fire comunicativa si prefera sa se murdareasca in cadrul activitatilor creative. Ideile creative ii sunt sugerate si de catre fiul ei, Edy, specialist in constructii de Lego..

AnaAna este un experimentat organizator de evenimente si fost om de presa. In cadrul echipei Lut si Lemn Creative Camps are rol de animator, fiind plina de energie si indragita de copii. Este un spirit creativ avand studii in domeniul artelor. Printre pasiunile sale se afla pictura, desenul si "joaca cu argila".

Echipa de specialisti:
Iusan Emilia Ramona, psihoterapeut
Crainic Anica, psihopedagog

Ne-au acordat increderea:

fun park logo1772x476Dumbrava
the-family-bean
lollyboompalamaribanca

LOGO-YEP-modificat-culori-finalelogo_primaria_cluj